Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Graczy Hiszpania 4

Smoczek1665

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że jest specjalny temat do tego ale chciał bym zapytać o to czy ktoś chce grać zemnom na serweże hiszpania 4

już mam tam konto wmiare lenov

-12 lvl

- 1 lf-3 1 lf-2 1 bo2 11 napendów po 2k uri

- 6flax na 6 lvl warte 12 milionó kredek to jakies 1:30 godz latania na alienach konto dopiero sie rozwija

-6 miechów premki

-urke z allienów wrót / misji przeznaczam na zbieranie na agisa wyposarzenie można zrobić za kredki

-szukam 2 fajnych z kolesi z doświadczeniem

Nie zamykajcie tego tematu dopuki nikogo nie znajde pliz ;D

Opublikowano

Wiem że jest specjalny temat do tego ale chciał bym zapytać o to czy ktoś chce grać zemnom na serweże hiszpania 4

już mam tam konto wmiare lenov

-12 lvl

- 1 lf-3 1 lf-2 1 bo2 11 napendów po 2k uri

- 6flax na 6 lvl warte 12 milionó kredek to jakies 1:30 godz latania na alienach konto dopiero sie rozwija

-6 miechów premki

-urke z allienów wrót / misji przeznaczam na zbieranie na agisa wyposarzenie można zrobić za kredki

-szukam 2 fajnych z kolesi z doświadczeniem

Nie zamykajcie tego tematu dopuki nikogo nie znajde pliz ;D

UP;

Popracuj nad ortografią, a może ktoś z tobą zagra :)) pozdro.

Opublikowano

smoczek.. jezeli chcesz grac z kims i moglbys zminic serw to cho na int6 bo ja tez zaczynam po kradziezy konta na bociku zeby jako tako polatac jakis slaby golec jest 3k strzal wiec jakos by poszlo, wiec pobierz bocika, tak gdzies za 2-3 tyg moje konto bedzie gotowe wiec ty tez bys sb zdazyl nabic calkiem niezle to potem mozna byloby latac na wyloty i kubiki

PS.nie "zemnom" tylko ze "mna"

Opublikowano

nie za bardzo mi pasuje int6 ale mam takom samom sytułacje jak ty też mi zarypali konto na pl3 dosyć dobre 9 havoków 12 lf-4 35 pp agis,citadela,spedhard,golec,vega,lenov P.E.T 8 LVL KAMYK 3 ZBIERACZ 3 I TAKIE TAM i gram na hiszpani bo tam najmniej polaków mniejsza szansa na skradzienie

Opublikowano

Ta, szkoda ze nie 50 pp i all desingi ... z ta ortografia, weź poćwicz, aż się odechciewa czytać twoje posty ... ,,zemnom'' - ze mną ,,samom'' - samą... pozdrawiam ;p

Opublikowano

kupisz slownik ortograficzny moze ktos z toba pogra :0

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

wiesz gdzie ja mam te posty i Cb ? już wiesz gdzie, trochę kultury... a tak przy okazji i tak weź słownik do ręki przydał by Ci się. pozdro :)

Down: hahahaha dobre;ppp

Opublikowano

szukam 2 fajnych z kolesi z doświadczeniem

dosyc to dwuznacznie wyglada;d;d

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

teraz jak czy tam te posty to zastanawiam sie,gdzie ja ku*** jestem?

do autora tematu,łapaj za słownik bo mi lasujesz oczy tymi bledami;-] to po 1,a po 2 to co myslisz? ze pograsz z kolesiami,zrobicie dosc dobre konto a ty myku myk i spieprzysz z kontem bo bedzie na twoim mailu,co ty chcesz z ludzi idiotow robic?

Opublikowano

Tak samo w DO 50 % graczy to siuśki, które nie mają nawet 13 lat...

I piszą na czacie : jak coś tam coś tam , do czego to do czego tamto, jak zrobić to jak zrobić tamto i jeszcze piszą to tak perfidnie z błędami ...

Opublikowano

Pare pytań

Po pierwsze Every jedno konto.

Po drugie wielu z was powinno dostać bana za nabijanie postów i dyskryminowanie innych, wyobraźcie sobie jak by się tak z was w szkole naśmiewali, ale serio kolego jest co do ortografii poprawić

Po trzecie bocisz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...